Barbara Schuijlenburg

HYS & Co. Advocaten:
Advocaat-partner
Specialismen:
Vastgoed- en ondernemingsrecht
Studies:
Nederland Recht (UL), Grotius Vennootschaps- en Ondernemingsrecht, leergang Aanbestedingsrecht (VU)
Email:
barbara.schuijlenburg@hyslegal.com
Mobiel:
+31(0)634810366

Barbara is gespecialiseerd in civiel vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Zij adviseert woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars bij contractvorming ten behoeve van woningbouw, renovatie, onderhoud, samenwerkingen en overeenkomsten met gemeenten. Daarnaast staat zij partijen bij in vastgoedtransacties, ook als dit middels een aandelenoverdracht geschiedt. 

Barbara profiteert van haar ervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en enkele langere interim opdrachten bij woningcorporaties. Hierdoor zijn haar adviezen pragmatisch, met oog voor het bedrijfsmatige belang zonder daarbij de juridische realiteit uit het oog te verliezen.

In 2006 heeft Barbara de postdoctorale specialisatieopleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht aan de Grotius Academie gedaan en in 2020 de leergang Aanbestedingsrecht voor juristen aan de VU. Ze is lid van de vereniging Dutch Women In Real Estate (DWIRE). Met haar gezin woont ze met veel plezier in Amsterdam en in hun vrije tijd genieten zij van duinen, strand, bos en bergen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Barbara de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht (bouwrecht)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meer weten? Mail naar barbara.schuijlenburg@hyslegal.com of bel 06-34810336 om kennis te maken.