Gerbrand is een creatieve en energieke geest, die op een pragmatische wijze oplossingen zoekt.

Na zijn studie rechten kwam hij in 1991 als bedrijfsjurist terecht bij Heineken. Korte tijd later maakte hij de overstap naar de advocatuur, eerst op de Nederlandse Antillen, daarna in Nederland. Hij specialiseerde zich in het vastgoed, werd huurrechtspecialist en is commissaris bij een woningcorporatie. Tot voor kort was hij redactiesecretaris van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte. Met al deze ervaringen kan Gerbrand zich met recht een doorgewinterde advocaat noemen; een gedreven man, die – indien nodig – 24/7 voor zijn opdrachtgevers klaar staat.

“Ik ben een civielrechtelijk gespecialiseerd advocaat met een brede belangstelling voor het vastgoed in het algemeen en het huurrecht en koop/verkoop in het bijzonder. In uiteenlopende adviestrajecten en procedures sta ik vele partijen bij op het gebied van huurrecht, koop/verkoop, zakelijke rechten, creditmanagement en horeca.”

Gerbrand is getrouwd en heeft 3 kinderen. In zijn vrije tijd speelt hij golf en loopt hard bij de Bostijgers.

Gerbrand heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht
  • Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meer weten? Mail naar gerbrand.osinga@hyslegal.com of bel voor een kop koffie op: 06-55172290.

Details

SpecialismenHuurrecht
Koop/Verkoop
Zakelijke rechten
Creditmanagement
Horeca
StudiesNederlands recht (RUG)
Huurrechtspecialist (VHA)
Vastgoedspecialist (Grotius)
Vastgoed- en Beleggingskunde (ASRE)
Specialisatie verenigingenVVJ
VHA

Contact

N:mr. G.J. Osinga MSc MRE
T:+31(0)655172290

Team

Barbara SchuijlenburgInfo
Rob van DuivenbodenInfo
Ronald HogewindInfo
Toos VerbaasInfo