202002.18
0
0

HYS & Co. Advocaten bezoekt ook dit jaar MIPIM 2020

Zoals u weet is de MIPIM afgelast in verband met het Corona virus, desondanks is HYS & Co. Advocaten in kleine omvang wel in Cannes aanwezig. Wellicht zien wij u begin juni alsnog. 

Van 10 tot 14 maart 2020 is HYS & Co. Advocaten (Rob, Ronald en Gerbrand) aanwezig op de MIPIM. Deze vastgoedbeurs is het belangrijkste vastgoedevenement ter wereld en wordt jaarlijks gehouden te Cannes.

HYS & Co Advocaten is een niche kantoor dat zich voornamelijk bezighoudt met vastgoed en daaraan gerelateerde onderwerpen. Steeds vaker zijn wij ook aanspreekpunt voor opdrachtgevers met grens overschrijdende vastgoed investeringen en deals.

HYS & Co. Advocaten is met racefietsen naar het Zuiden van Frankrijk afgereisd. Elke dag wordt er tijdens de MIPIM in de omgeving van Cannes een toertje gefietst.

Mocht u zelf ook aanwezig zijn in Cannes, dan nodigen wij u gaarne uit om op 11, 12 of 13 maart 2020 met ons mee te fietsen. Hebt u geen fiets meegenomen dan kunnen wij u tips aan de hand doen voor een prima huurfiets of maken we graag een afspraak voor een plaatselijk kop koffie.

Voor vragen, meer informatie en/of uw aanmelding kunt u contact opnemen met Ronald Hogewind.

Tot snel in Cannes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *